Display
Ons klemmensysteem op kabels of op stangen laat uiteenlopende projecten - realisaties voor: ophanging van afficheborden of tabletten, muurrekken of signalisatie. Het grotendeels van de stukken en producten worden vervaardigd in Frankrijk en in België.

Afficheborden en weergave in uitstalramen

Ons klemmensysteem op kabels of op stangen laat uiteenlopende projecten - realisaties toe: ophanging van afficheborden of tabletten, muurrekken of signalisatie. Het grotendeels van de stukken en producten worden vervaardigd in Frankrijk en in België.

Onze betrouwbare/duurzame producten zijn vervaardigd met edele materialen van grote kwaliteit:

  • De kabels zijn van gegalvaniseerd metaal pre-gedraaid van 7 ineengedraaide kabels van 7 draad die zich niet vervormen;
  • De stangen zijn in inox;
  • De vestigingen en de klemmen in geverfde messing (samenstelling zink en koper) of in aluminium


Ons meubilair werd bestudeerd om mee te evolueren met de tijd en in functie van uw nodigheden: ophangkabels of afficheborden kunnen gemakkelijk worden toegevoegd.
Esthetisch, licht en transparant, het systeem is ontworpen voor een optimale en snelle plaatsing van uw informatie en producten.
Gebruiksvriendelijk, de affichedragers zijn ontworpen voor het snel aanbrengen van uw advertenties of producten
Temeer, in geval van plaatsing door onze zorgen, garanderen wij u het werk door onze gespecialiseerde plaatsers en bieden wij u ook een uitstekende na verkoop klantenservice aan.
Wij bieden vooral standardoplossingen aan maar vervaardigen eveneens maatwerk in ons werkatelier.

Sysmatic S.A. - n.v.

Sysmatic S.A. - n.v.

Smetslaan n°17
B-3090 Overijse
Belgique
(bij voorkeur op afspraak)

info@sysmatic.be

+32 (0)2/ 688.21.22

+32 (0)2/ 687.29.33

SCHRIJF VS

© 2017 - SYSMATIC.BE
FR NL